شرايط اخذ ويزاي شينگن

سوال شده 6 آبان 96 توسط ادمین
برای ثبت پاسخ ابتدا باید وارد سایت شوید ورود

2 پاسخ

پاسخ داده شده : 6 آبان 96
توسط

اسم کشورهاي عضو شينگنآلمان ، فرانسه ، ايتاليا ، اسپانيا ، پرتقال ، هلند ، بلژيک ، لوکزامبرگ ، سوئد ، نروژ ، فنلاند ، دانمارک ، ليتواني ، لتوني ، لهستان ، مجارستان ، اتريش ، استوني ، اسلواکي ، چک ، ايسلند ، مالت و يونان، البته توجه داشته باشيد کشورهاي عضو اتحاديه اروپا را نبايد با کشورهاي محدوده شنگن (28 کشور) اشتباه نمود.قوانين شينگن:کساني که از هر يک از کشورهاي عضو شينگن , ويزاي شينگن دريافت کرده اند، بدون محدوديت مي توانند به هر يک از اين کشورها سفر نمايند. البته توجه داشته باشيد، ورود شما حتما بايستي از کشوري که ويزا دريافت کرده ايد باشد و خطوط هواپيمايي حتي مي توانند از سوار کردن شما به هواپيما جلوگيري نمايند. ضمنا دريافت ويزاي شينگن به منزله ورود شما به اتحاديه شينگن نمي باشد و افسرهاي پليس بخش مهاجرت کشورهاي عضو شينگن مستقر در فرودگاها مي توانند از ورود شما ممانعت به عمل آورند. به عنوان مثال سفارت فرانسه بسيار تاکيد مي کند که در هنگام مسافرت به آن کشور بايستي ساير مدارک از قبيل رزرو هتل، پرواز برگشت به ايران، بيمه مسافرتي،و پول نقد به اندازه کافي را داشته باشيد. درخواست ويزاي شيگن از هر يک از کشورهاي عضو در صورتي امکانپذيز مي باشد که بيشتريت زمان را در آن کشور اقامت داشته باشيد، بعنوان مثال اگرشما ? روز در اتريش و ?? روز را در ايتاليا مقيم هستيد در خواست ويزاي شينگن شما تنها از سفارت ايتاليا امکان پذير مي باشد. اروپا از نظر ويزا گرفتن براي ايراني ها به سه منطقه بريتانيا، منطقه شنگن(آلمان، اتريش، اسپانيا، ايسلند، ايتاليا، بلژيک، پرتغال، دانمارک، سوئد، فرانسه، فنلاند، لوکزامبورگ، نروژ، هلند ، يونان) و کشورهاي اتحاديه و اروپا شرقي تقسيم مي شود. گرفتن ويزاي بريتانيا با پاسپورت ايراني نسبتا ساده است فقط کافي است بتوانيد ثابت کنيد قدرت پرداخت هزينه هاي سفر و قصد برگشت به ايران را داريد. در صورتي که دعوت نامه از کسي در انگليس داشته باشيد خود به خود فرد دعوت کننده تعهد برگشت شما به ايران را به عهده مي گيرد .

برای ثبت دیدگاه ابتدا باید وارد سایت شوید ورود
پاسخ داده شده : 6 آبان 96
توسط
مدارک لازم جهت درخواست ويزاي شينگن عبارتند از:\n\n1-فرم درخواست ويزا که بايد کامل و بدون نقص پر شده و همه‌ي محل‌هاي موردنظر امضاء شود.\n\n2-اصل و کپي شناسنامه و کارت ملي\n\n3-دو قطعه عکس رنگي زمينه سفيد و جديد مشابه با عکس گذرنامه (سايز عکس بسته به نوع سفارتخانه متفاوت است).\n\n4-گواهي اشتغال به کار\n\n5-سند مالکيت\n\n6-پرينت حساب بانکي به اعضاي هر نفر ?? ميليون تومان با مهر و امضاي شعبه\n\n7-داشتن پاسپورت با ? ماه اعتبار بعد از تاريخ شروع سفر و حداقل دو صفحه‌ي خالي و همين‌طور کپي همه‌ي ويزاهاي قبلي.\n\n8-پرينت رزرو بليت برگشت که در زمان ورود به کشور مقصد به مأموران گمرک ارائه مي‌شود. خريد بليت برگشت تا قبل از تائيد ويزا توصيه نمي‌شود.\n\n9-بيمه‌ي درماني مسافرتي با پوشش کامل خدمات درماني از جمله معرفي بيمارستان‌هاي طرف قرارداد در کشور مقصد و تضمين برگرداندن شخص به وطن در صورت بروز فوريت پزشکي. شرکت بيمه‌ي طرف قرارداد بايد هزينه‌هاي درماني تا سقف ?? هزار يورو را تقبل کند و همين‌طور مورد تائيدد همه‌ي کشورهاي پيمان شينگن باشد. قرارداد بيمه مسافرتي بايد قبل از دريافت ويزا منعقد شود ولي بهتر است محتواي آن به شکلي باشد که متقاضي در صورت عدم دريافت ويزا بتواند آن را لغو کند.\n\nمدارک مورد نياز کودکان و افراد زير سن قانوني:\n\nگواهي تولد:فرم درخواست ويزا امضاشده توسط پدر و مادر (اگر حضانت کودک به عهده‌ي يکي از والدين است، حکم رسمي دادگاه بايد به همراه فرم درخواست ارائه شود؛ اگر کودک به‌تنهايي مسافرت مي‌کند، حکم محضري رضايت والدين امضاشده توسط پدر و مادر يا کفيل قانوني بايد به فرم درخواست پيوست شود).\n\nگفتني است کليه مدارک بايد داراي ترجمه رسمي باشند.\n\nنکته: لازم به ذکر است، در کشورهاي عضو پيمان شينگن، معمولاً نوع ويزايي که صادر مي شود ويزا شنگن است، به طور مثال شخصي که تصميم به تحصيل در اتريش را ميگيرد، ويزاي شينگن تحصيلي و شخصي که قصد اخذ ويزاي کار آلمان را دارد ويزاي کاري شينگن را دريافت مي کند، پس بايد توجه داشت ويزاي شينگن صرفاً جهت ويزاهاي توريستي صادر نمي شود.
برای ثبت دیدگاه ابتدا باید وارد سایت شوید ورود
خوش آمدید, این مجموعه.مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران است
  • تمامی دسته بندی ها
  • (26)
  • (26)
  • (25)
  • (26)
  • (26)
  • (26)
  • (26)
  • (55)
  • (12)
  • (26)
  • (19)
  • (26)