اخذ ويزاي توريستي استراليا چگونه است؟

سوال شده 13 اسفند 96 توسط ادمین

استراليا، سومين ناحيه مرفه دنيا است که توجه سرمايه گذاران زيادي را براي سرمايه گذاري در اين کشور جلب کرده است. همچنين استراليا داراي جاذبه هاي گردشگري بسيار زيبايي ميباشد که باعث شده اين کشور به عنوان يکي از زيباترين مناطق روي زمين باشد از اينرو، توجه گردشگران زيادي را به سمت خود جلب کرده است تا جاذبه هاي گردشگري و تفريحات هيجان انگيز اين کشور را از نزديک ببينند.

گردشگران تور استراليا براي سفر به اين کشور بايد براي دريافت ويزاي توريستي استراليا اقدام کنند که داراي اعتباري 3 ماهه و 6 ماهه است.

براي اقدام به دريافت ويزاي استراليا بايد مدارک مانند موارد زير را به همراه داشت:

شناسنامه و کپي از تمام صفحات، پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه

عکس رنگي 6 در 4

کارت پايان خدمت يا معافيت براي مردان بين 18 تا 50 سال

گردش بانکي حساب يا مدارک مالي که نشاندهنده توانايي مالي متقاضي براي هزينه هاي سفر به استراليا باشد

گردشگران تور استراليا ميتوانند بعد از ارائه مدارک مورد نياز، بين 3 الي 5 هفته منتظر دريافت ويزاي توريستي خود باشند.

گردشگران تور استراليا ميتوانند براي دريافت ويزاي توريستي استراليا، بين ويزاهاي توريستي استراليا، ويزاي توريستي خانوادگي، کاري يا پزشکي را دريافت کنند.

ويزاي توريستي خانوادگي براي گردشگراني است که خانواده يا اقوام آنها در اين کشور زندگي ميکنند. ويزاي توريستي کاري، براي قرار هاي ملاقات کاري، جلسات و کنفرانس ها ميباشد و ويزاي توريستي پزشکي براي دکتر هايي ميباشد که براي انجام عمل جراحي يا برگزاري سخنراني ها و کنفرانس هاي پزشکي به اين کشور سفر ميکنند.

براي گردشگراني که قصد دارند ويزاي توريستي خانوادگي را دريافت کنند، بايد شخصي که در استراليا زندگي ميکند، بعد از ارسال دعوتنامه، مبلغي بين 5هزار تا 15هزار دلار استراليا را نزد دولت به امانت بگذارند و پس از پايان سفر، اين مبلغ را پس بگيرند.

 

 

 

برای ثبت پاسخ ابتدا باید وارد سایت شوید ورود
    خوش آمدید, این مجموعه.مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران است
    • تمامی دسته بندی ها
    • (26)
    • (26)
    • (25)
    • (26)
    • (26)
    • (26)
    • (26)
    • (55)
    • (12)
    • (26)
    • (19)
    • (26)